Kom direct in contact: 0653322426 info@miedemaschilderwerken.nl

 

 

Airless spuitwerk voor een superstrak resultaat!

Maak kennis
  • De beste machines en materialen
  • Superstrak resultaat
  • Jarenlange ervaring
  • Zeer flexibel

Airless spuitwerk

Het aanbrengen van latex muurverf door middel van een airless spuitmachine geeft een superstrak eindresultaat. Het is strakker en egaler dan wanneer de wanden of plafonds worden gerold. Ook geeft het geen structuur aan het oppervlak, wat bij rollen vaak wel het geval is.

Airless spuitwerk kan worden toegepast op bijna alle ondergronden, zoals nieuw of reeds gesausd renovliesbehang, spackwerk, pleisterwerk, gipsplaten of stucwerk.

Er gaat vooral veel tijd zitten in het afplakken en afdekken van raam- en deurkozijnen, deuren, radiatoren, de keuken en eventueel de vloer. Maar als dat eenmaal klaar is, kan een woning razendsnel van boven tot beneden in kleur worden gespoten.

Heb je een bestaande woning gekocht en geen zin of tijd om de wanden en plafonds zelf te sauzen? Dan is airless spuiten de beste en snelste manier om alles in kleur te krijgen. Afhankelijk van de grootte van de woning is de klus na 3-4 dagen al geklaard en kun je beginnen met verhuizen.

Nieuwbouwwoningen lenen zich ook uitstekend om latex te spuiten. De woning staat leeg en er is vaak een betonnen vloer die niet afgedekt hoeft te worden. Binnen enkele dagen zitten alle gestucte of behangen muren in de verf. Nadat het spuitwerk klaar is, wordt al het maskeermateriaal opgeruimd en afgevoerd. Stopcontacten en trapleuningen worden weer terug geplaatst.

Miedema Schilderwerken