Kom direct in contact: 0653322426 info@miedemaschilderwerken.nl

 

 

Airless spuitwerk voor een superstrak resultaat!

Maak kennis
  • De beste machines en materialen
  • Superstrak resultaat
  • Jarenlange ervaring
  • Zeer flexibel

Referenties

“We hadden 2 weken de tijd om onze nieuwbouwwoning woonklaar te maken en dit was zonder Klaas Jan nooit gelukt! In een paar dagen tijd was onze hele woning van onder tot boven behangen en gespoten. Klaas Jan is heel flexibel en meedenkend. Wij zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We zouden hem iedereen aanbevelen!”

“Met 2 personen hebben ze binnen enkele dagen alles keurig afgeleverd. De gehele begane grond, woonkamer en het trappenhuis is voorzien van glasvlies, en is super strak gespoten. Vooral het trappenhuis was een flinke klus (vanwege de hoge muren) en zagen wij vooraf erg tegenop. Onze gasten verbazen zich erover hoe mooi alles op elkaar aansluit en hoe goed alle randen zijn afgewerkt. Alsof het is gestuukt! De eerste offertes vanuit deze omgeving kun je binnenkort weer tegemoet zien! 😉 + uitstekend vakwerk + prima prijs/kwaliteit verhouding + uitstekende service”

“Onze nieuwbouw woning werd opgeleverd en moest nog geverfd. Klaas Jan kon snel beginnen en gaf goede uitleg waarom hij glasvliesbehang adviseerde. Het eindresultaat was heel strak, echt prachtig. We zijn heel tevreden over zijn geleverde werk. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!”

“Klaas Jan heeft onze nieuwbouwwoning van beneden tot boven voorzien van glasvliesbehang. Zeer strak en naadloos geplakt. Vervolgens heeft hij de wanden gesausd. Klaas Jan is een harde en precieze werker, hij levert vakwerk!”

“Klaas Jan heeft bij ons de plafonds en nieuw gestucte wanden van de begane grond gesausd. Na opdracht was Klaas Jan erg flexibel met het inplannen van de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn naar alle tevredenheid uitgevoerd en tijdens t werk was er goed te overleggen met Klaas Jan. Al met al erg tevreden.”

“Klaas Jan is aanbevolen door een bekende van ons. Hij heeft bij ons onderstaande werkzaamheden uitgevoerd: -muren behangen met glasvlies -muren sauzen -kozijnen, deur en trap lakken Klaas Jan heeft een goede offerte voor ons gemaakt. Alle werkzaamheden zijn naar grote tevredenheid uitgevoerd. Het contact met hem is persoonlijk en professioneel, hij is precies in zijn werk. Wij raden hem zeker aan.”

“Superblij met deze man. Ons renovliesbehang zit er naadloos in, de kleuren zijn prachtig. Een harde werker, geeft eerlijk advies en een extra klusje was ook zo gepiept. Nogmaals bedankt! Petra Meijer”

“Klaas Jan heeft in ons huis alle plafonds, ramen, deuren en een aantal muren geverfd. In verband met de grootte van de klus heeft hij een aantal dagen met een collega samengewerkt. We kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. Klaas Jan is een integere persoon, precies in zijn werk en komt zijn afspraken na. Keurige offerte, prima prijs-kwaliteit verhouding. We bevelen Klaas Jan van harte aan!”

“Klaas Jan heeft onze volledige nieuwbouwwoning voorzien van renovliesbehang en dit vervolgens superstrak gespoten. Hij is heel secuur, komt zijn afspraken na en is prettig in de omgang. Eigenlijk vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke oplevering is alles vlekkeloos verlopen. Wij zijn heel tevreden!”

“Na een eerder minder goede ervaring met een ander bedrijf dit keer gekozen voor Klaas-Jan om ons huis van buiten in de verf te zetten. Wat een verschil! Professionele voorbereiding en afwerking. De kwetsbare punten extra in de primer en uiteindelijk keurig afgelakt. Wij kunnen weer jaren vooruit, een aanrader!”

“Via Klaas Jan zijn website heb ik contact gelegd met hem. Ik had veel vragen en stuurde veel emails en hij was snel met reageren en zeer behulpzaam. Door wat tegenslag moesten we de afgesproken datum verplaatsen en hij reageerde hier erg fijn op. Hij luistert goed naar je wensen en geeft zo nodig adviezen. Klaas Jan heeft ons huis voorzien van (glad) glasvliesbehang en spuitwerk (twee verdiepingen). Hij werkt precies en het is erg strak geworden, net zo mooi als stucwerk. We hebben hem al doorgegeven aan een bekende van ons. Het is de prijs meer dan waard!”

Referentie plaatsen

Wilt u uw ervaring met Miedema Schilderwerken delen? Vul dan onderstaand formulier in en wij plaatsen uw referentie z.s.m. op deze pagina.

Miedema Schilderwerken