Kom direct in contact: 0653322426 info@miedemaschilderwerken.nl

 

 

Airless spuitwerk voor een superstrak resultaat!

Maak kennis
  • De beste machines en materialen
  • Superstrak resultaat
  • Jarenlange ervaring
  • Zeer flexibel

Over ons

Miedema Schilderwerken is een familiebedrijf welke bestaat uit de broers Klaas Jan en Pieter Miedema.

Nadat Klaas Jan vele jaren in verschillende commerciële functies (account manager, hypotheekadviseur) werkzaam is geweest, kreeg hij vanaf zijn 30ste steeds meer de behoefte om voor zichzelf te beginnen. In zijn studententijd heeft hij veel geschilderd, dus waarom niet als zelfstandig schilder aan de slag?! Zo gezegd, zo gedaan!

Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan is hij zich steeds meer gaan specialiseren in het plakken van glasvliesbehang/renovlies en het airless spuiten hiervan, met name in nieuwbouw woningen. Inmiddels werkt hij met de beste materialen die er in de markt te verkrijgen zijn en worden er meerdere nieuwbouw woningen per maand opgeleverd.

Tijdens grote projecten of in drukke periodes sprong zijn broer Pieter regelmatig bij en kwam zodoende in aanraking met het schildersvak. In 2019 heeft Pieter zich definitief aangesloten bij Miedema Schilderwerken en sindsdien bestieren ze samen het bedrijf. Pieter heeft een geschiedenis als leidinggevende in de supermarktbranche (o.a. supermarktmanager van Lidl Techum). De goede samenwerking met Klaas Jan, de behoefte aan meer zelfstandigheid, en vanuit Klaas Jan de behoefte aan structurele hulp, hebben Pieter en Klaas Jan doen besluiten samen verder te gaan.

Beide wonen in en rondom Leeuwarden en het werkgebied is de provincie Friesland. Inmiddels hebben ze al vele behang- en spuitklussen mogen aannemen en opleveren. Kijk onze projecten voor een impressie hiervan.

Miedema Schilderwerken